T O P
drunken_sailor23

It's probably working but there's not visible water pouring out


munchmunch69

Oke thanks alot


drunken_sailor23

Make sure to check if they're irrigated


munchmunch69

It says I can’t drink water out of it so I’m not sure if it’s working


PSFREAK33

Check the plots if it says they are fully irrigated or try to replace the tap or intake pipe as it might update it.


munchmunch69

Never mind it was just a visual bug


2GooderGamers

Sometimes you have to reconnect the intake to water. Or destroy and put up a new tap.


Honest_Suggestion406

It is a visual bug where the water doesn't appear but don't worry it is functional


mark031b9

Try destroying it and rebuilding the tap or maybe the last pipe as well. It looks like some kind of bug, since it shows that the water is running.


agentaxe285

The intake pipe is in the water yes? And it’s all connected?


Antiperspirantti

it's tapped out


Cheedo4

Just FYI, I found a glitch a while back where if you put a tap on a horizontal pipe and then attach a vertical pipe to the tap, it stops producing water. Only way to fix it was destroy and replace. Just in case you happen to do that


PsychologyFluffy9675

If the water line up to it is blue you should be able to drink, I can't drink out of mine


Slavik1980

Try connecting it vertical pipe instead.


scarletphantom

I always thought it was weird having taps above ground. Just bury them under the foundations and everything still gets irrigated. Much cleaner look.


xS7EzRippin

Yeah it’s a bug dude, metal ones still show water but stone aren’t for some reason, replace with a metal one if you can it’ll sort it 😊